Sisustajan aarreaitta

Myymälämme

Nostalgian tuntua saa helposti modernimpaankin kotiin sisustamalla. Salon Rakennus Varaosa tarjoilee osat ja tarvikkeet villeimpiinkin visioihin - ja Aitoa Wanhan Ajan Patinaa mitä ei muualta saa.

Pikkuruutuisia ikkunoita on viimeisen muodin mukaisesti muutettu kuvakollaaseiksi ja peilin kehyksiksi, mutta niitähän on jo kaikilla... Olisiko retroikkunoissa seuraava trendi? Tule tutkimaan valikoimaamme, keksitään yhdessä heille uusi käyttötarkoitus!

 

 

 

 

Helat ja hantaakit

Ikkunasäppejä ja pitimiä

Myymälämme hyllyt notkuvat erilaisia heloja ja hiluja. Tuhansia artikkeleita saranoita, peitelevyjä, numerolaattoja, lukkoja, hakoja, avaimia, kahvoja... Suoranainen aarreaitta pikkunippeleitä metsästävälle siis.

Suurin osa tuotteistamme on käsittelemättömiä ja autenttisia - sitä Aitoa Wanhan Ajan Patinaa joka kantilla.

 

 

 

Wanhan ajan sisustuselementit

Työkaluja

Ajoittain myymälämme valikoimissa on myös nostalgisia kalusteita: Arkkuja, työpöytiä, tuoleja, valaisimia... Valikoimamme vaihtuvat usein ja tuotteita on rajoitetusti, joten useammankin kerran kannattaa käydä pistäytymässä.

 

 

 

 

 

 

Romanttiset raaka-aineet

Kaakeliuunin kaakeleita

Mitä kaikkea saakaan aikaan esimerkiksi antiikkilaudalla, tai päreillä? Kukkalaatikoita, jopa tauluja olemme kuulleet asiakkaidemme puuhaavan. Entäpä retrolaatoista mosaaiikkityö tai wanhoista pönttöuunin klinkkerivuorauksista yhdistelty installaatio?

Anna mielikuvituksellesi siivet ja astu Salon Rakennus Varaosan taruakin ihmeellisempään, nostalgiaa täynnä olevaan myymäläämme.

 

 Puutavaraa

Varastostamme löytyy puutavaraa myös pienempiin tarpeisiin: On listoja, rimoja, lautoja ja lankkuja - materiaalia löytyy, teit sitten taulun kehyksiä, tai vaikkapa huonekaluja. Pihamaalle syntyy helposti esimerkiksi ruokailuryhmä wanhoista lattialankuista, tai miten olisi kasvihuone vanhoista ikkunoista sekä lankuista ja laudoista? Älä suotta pelkää pitkiä pätkiä, me kyllä leikkaamme materiaalit tarvittaessa haluamaasi mittoihin.